Hjem


 

Da er det ikke mange dagene igjen til vi avholder vår tradisjonelle Lucia feiring. Lucia er en stor dag for oss i korpset og er du ny i korpset kan du glede deg til en koselig Lucia helg, den 42 i rekken. 

De første Lucia-konsertene ble arrangert i Stjørdal kino, men etter å ha vokst ut fra kinoen ble Lucia-konserten flyttet til Rica Hall, før den igjen fikk innpass kinoen i 2006. I tillegg reiste korpset rundt i distriktet i førjulstiden og fremførte Lucia-forestillinger i kirker i mange år.

Nytt av året er at de spillende i HSK ønsket å flytte Lucia showet hjem til sin "egen stue", nemlig Stokkan Ungdomsskole, hvor vi også avholder øvelsene til daglig.

Så nå håper vi at alle har vært litt jungel telegraf og invitert familie, venner og bekjente til ett koselig førjuls arrangement på Stokkan søndag den 16 desember kl.14:00

Årets Lucia:

I følge statuttene for valg av Lucia skal hun velges ut blant de eldste jentene i Hovedkorpset og Hovedkorps Drill. Vedkommende må ha vært pliktoppfyllende, positiv, miljøskapende og utadvendt. Avgjørelsen tas av styret i HSK etter samtale med dirigent/instruktør.

Styret hadde i år tre kandidater som var ganske så likestilte. Etter en demokratisk valg runde ble det trukket frem en Lucia for 2012.

Årets Lucia ble Julianne Spooren som har tatt på seg rollen og gleder seg til å lese opp Lucia legenden foran de fremmøtte på søndag.

Vi kan ikke gjøre annet enn å gratulere!

Samarbeidspartnere

S-Nytt-logo.jpg

Besøksteller

Besøkende i dag14
I går17
Denne uken14
Denne måneden198
Totalt antall42816

Akkurat nå har vi 14 gjester her


Grasrotandelen