Hjem Om korpset

hsk_1938_200pxHalsen Skolekorps ble etablert 4. februar 1938, og er Stjørdals eldste skolekorps.

Korpset består i dag av ca. 25 medlemmer og har faste øvelser hver mandag på Stokkan Ungdomsskole.

Korpset består av Aspirant- og Juniorkorps samt Hovedkorps med tilhørende drilltropper. Vi rekrutterer primært fra Halsen Skole og Fosslia Skole på Stjørdal, men det er ingenting i veien for å være med selv om du tilhører andre skolekretser. Korpsåret starter rett etter skolestart, og varer til Stjørdalsdagene er arrangert i midten av august.
Korpset har en lang historie, og mange hundretalls barn og unge har opp gjennom tidene høstet livslang erfaring gjennom medlemskap korpset.


aspirankorpset-2008Aspirant- og Juniorkorpset består av spillende aspiranter og juniorer samt aspirant- og juniordrillere.
Man er aspirant det første året. Deretter rykker man til junior hvor man er medlem i to år. Musikkundervisningen får man gjennom kulturskolen, mens drillundervisning får man av korpset.
Nic Macorison er dirigent mens Silje Marie Westerheim er drillinstruktør.


hovedkorps-m-drill-2008Etter tilsammen 3 år i Aspirant- og Juniorkorpset rykker man opp i Hovedkorpset m/ drilltropp  som består av korps og drilltropp.
Hovedkorpset har aktiviteter og oppdrag gjennom hele året, og deltar i konkurranser, holder konserter & show i tillegg til travle maidager. Man kan spille og drille i Hovedkorpset til man er 19 år.

Jostein Kregnes er dirigent mens Silje Marie Westerheim er drillinstruktør.  

 

Samarbeidspartnere

S-Nytt-logo.jpg

Besøksteller

Besøkende i dag14
I går17
Denne uken14
Denne måneden198
Totalt antall42816

Akkurat nå har vi 23 gjester her


Grasrotandelen